Архиве категорија: Хуманитарне акције

Хуманитарна акција у Краљеву

Мештани општине Штрпце и Центра за социјални рад Штрпце са Косова и Метохије у сарадњи са Синдикатом запослених у социјалној заштити Републике Србије су у Краљеву испоручили помоћ  породици Ерац угроженој од поплава. Помоћ се састојала у техничкој роби.

00002Синдикат се овим путем захваљује мештанима општине Гора и директору Центра за социјални рад Штрпце.

00006

Синдикат најављује да ће и даље пружати помоћ угроженима од поплава.

Хуманитарна акција у Параћину

Мештани општине Штрпце и Центар за социјални рад Штрпце са Косова и Меохије су у сарадњи са Синдикатом запослених у социјалној заштити Републике Србије данас у Параћину испоручили помоћ породицама угроженим у поплавама.

10407088_790589367647887_108311133016129685_n

Помоћ у техничкој роби уручена је породицама Јовановић, Влајковић и Благојевић чији су чланови запослени у Центру за социјални рад Параћин.

Хуманитарна акција у Обреновцу

Мештани општине Штрпце и Центар за социјални рад Штрпце са Косова и Меохије су у сарадњи са Синдикатом запослених у социјалној заштити Републике Србије данас у Обреновцу испоручили помоћ угроженима од поплава.

Помоћ у техничкој роби испоручена је породицама Вукосављевић, Владисављевић, Сенић и Добросављевић чији су чланови запослени у Центру за социјални рад Обреновац. У Синдикат овим путем захваљује мештанима општине Гора и директору Центра за социјални рад Штрпце.

Синдикат најављује да ће у уторак бити испоручена помоћ у техничкој роби у Параћину, а у среду ће то бити у Краљеву.

Хуманитарна акција у Свилајнцу

Синдикат запослених у социјалној заштити са својим чланицама синдиката наставио је ових дана достављање хуманитарне помоћи становништву које је угрожено поплавама.

Синдикат као координатор акције се посебно захваљује Геронтолошком центру Ниш, Синдикалној организацији и запосленима у Геронтолошком центру, затим Дому за смештај ометених у развоју Тутин, Синдикалној организацији као и запосленима у дому у Тутину.

Синдикат наставља са достављањем хуманитарне помоћи заједно са својим чланицама. Синдикат је до сада доставио помоћ Крупњу,Параћину, Свилајнцу и Ваљеву.

Хуманитарна акција у Крупњу

Мештани општине Штрпце и Центар за социјални рад Штрпце са Косова и Меохије су у сарадњи са Синдикатом запослених у социјалној заштити Републике Србије данас у Крупњу испоручили помоћ угроженима од поплава. Помоћ се састојала у техничкој роби.

Синдикат најављује да ће и даље наставити да пружа помоћ угроженима од поплава.