Политика приватности

Шта су колачићи

Колачићи су мале датотеке које су ускладиштене на вашем рачунару помоћу веб претраживача (као што су Internet Explorer или Firefox) на захтев сајта који прегледате. То омогућава сајту који прегледате да запамти ствари о вама, као што су ваша подешавања која сте поставили на сајту и историју прегледа страница или да запамти вашу пријаву.

Колачићи могу бити ускладиштени на вашем рачунару на кратак период (на пример, неки су ускладиштени само док вам је веб претраживач отворен) или на дужи период, чак и годинама. Колачићи који нису ускладиштени од овог сајта нису нам доступни.

Наша употреба колачића

Овај сајт користи колачиће за аналитику, чиме се омогућава да утврдимо како посетиоци користе овај сајт ради његовог унапређења. Информације које се прикупљају укључују:

Интернет протокол (ИП) адреса
географска локација
тип веб прегледача и верзија
оперативни систем
дужина посете, преглед страница и било које друге сродне активности прегледања нашег сајта.
Ове информације користе се искључиво у статистичке сврхе посећености сајта.

Остали колачићи трећих лица за ствари као што су  Facebook или Twitter дељење, углавном ће бити постављени од стране трећих лица независно, тако да овај сајт нема могућност за читање или писање истих.

Линкови ка другим сајтовима

www.sindikatzsz.org.rs сајт садржи линкове ка другим спољним сајтовима. www.sindikatzsz.org.rs сајт нема контролу над спољним сајтовима, тако да кликом на било коју везу која резултира посету другом сајту престаје важења ове политике приватности.

Можете да подесите свој wеб прегледач да не прима колачиће, али то може ограничити способност да користите сајт www.sindikatzsz.org.rs.