Вести

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА И ДЕЛЕГАТЕ ЗА ИЗБОРНУ СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ДАНА 24.06.2021.г

Sindikatzsz - logo

Дана 21.06.2021.године Председништво синдиката донело је одлуку којом је ОДБИЛО кандидатуру Јадранке Радишић из ЦСР Нови Сад за кандидата за председника Синдиката. Према одредбама Статута именована је искористила своје право на жалбу и на исту изјавила жалбу дана 22.06.2021.г. 

Жалба именоване је експресно усвојена Решењем Статутарне Комисије прегласавањем. 

У прилогу можете видети ОДЛУКУ ПРЕДСЕДНИШТВА И ОДЛУКУ СТАТУТАРНЕ КОМИСИЈЕ па сами процените на који начин се поштује Статут, поштују чланови Синдиката који плаћају чланарину. Спиновање да је кандидатура Јадранке Радишић одбијена јер се именована налази на породиљском одсуству и одсуству  због неге детета је извртање чињеница и срамна оптужба јер су разлози одбијања кандидатуре јасно написани у ОДЛУЦИ ПРЕДСЕДНИШТВА.  Ко хоће да чита видеће. 

Овај Синдикат неће трпети никакво правно насиље. КАНДИДАТУРА ЈАДРАНКЕ РАДИШИЋ је одбијена јер је иста заснована на „спакованој“ документацији, потврдама и лажним списковима који су дошли из ЦСР Нови САД (за које ће ићи кривична пријава), а све то је лепо образложено у ОДЛУЦИ Председништва за разлику од одлуке  Игора Мандића којом сте,  Игоре Мандићу, све нас у Синдикату који смо годинама враћали овај Синдикат из мртвих, оптужили за дискриминацију па сте се Ви нашли да будете заштита угроженим члановима. 

Молим све чланове синдиката а посебно делегате да прочитају материјал у прилогу овог обавештења па сами донесите суд о томе шта је исправно, а шта није. Ви ћете на крају пресудити. 

ОДЛУКА-Председништва-о-одбијању-кандидатуре-Јадранке-Радишић-21.06.2021.г

rešenje-staturna-jadranka-konačno