Вести

Захвалност Синдиката запослених у социјалној заштити РС министру Вулину

објављено

Писмо министра Александра Вулина запосленима у систему социјалне заштите

У протеклим годинама заједно смо мењали систем социјалне заштите на боље. Прошли смо кроз тешка времена увек водећи рачуна о потребама наших корисника. Разумели смо људску муку, трудили се да је ублажимо, били уз оне који пате. Од поплава, преко снежних намета, на непроходним путевима, у непрегледним избегличким колонама, где год да је тешко, били смо заједно и нико није питао када почиње а када престаје радни дан, и нико није оставио људско биће без заштите и пажње.

Са нашим најстаријим грађанима, са децом према којој живот није био поштен, са особама са инвалидитетом и њиховом свакодневном храброшћу, са поносним ветеранима, са жртвама насиља, са остављеним, са напуштеним били смо заједно блажећи њихове ране и увек и изнад свега чувајући људско достојанство. Мењали смо систем на боље и нас са њим. И ми смо након три године заједничког рада бољи, баш као што је и наша Србија.
Била ми је част да будем уз вас, да учим од вас, да се дивим вашој храбрости. Памтићу вашу хуманост, вашу посвећеност, саосећајност и способност да увек мислите на друге пре него на себе. Остајем ваш дужник и увек спреман да заједно радимо на унапређењу наше Србије. Оригиналан текст

Захвалност Синдиката запослених у социјалној заштити у социјалној заштити РС