Вести

ПОЗИВ на тродневни СЕМИНАР на Копаонику

У периоду од 29. 11 – 01.12. 2018. године на Копаонику у Хотелу „Олга Дедијер“ биће одржан семинар који у партнерству организују Републички синдикат запослених у социјалној заштити и Заједница синдиката Србије.

Основна идеја семинара је да сви заједно размотримо спорна питања која су се јавила усвајањем Каталога радних места, питања примене Закона о запосленима у јавним службама, питања платних група и разреда и актуелних предлога платних разреда који се односе на наш систем те да радимо и на едукацији чланства у вези синдикалног деловања и свим другим питањима за које учесници покажу интересовање. Овом приликом апелујем на председнике свих синдикалних организација да се одазовемо у што већем броју, да се чланство максимално анимира ради учешћа на семинару као и послодавци и сви запослени у социјалној заштити јер се ради о питањима која су важна за све нас и цео систем социјалне заштите.

Семинар је категорисан од стране Коморе социјалне заштите и стручни радиници који узму учешће на семинару добиће 5 бодова значајних за обнову лиценце.  

Податке о начину пријављивања, месту одржавања, ценама смештаја и осталим информацијама можете видети у понуди у прилогу текста.  Број места је ограничен.

За све додатне информације контакт особа у синдикату је председник синдиката Мирјана Вељовић, емаил: sindikatzsz@www.sindikatzsz.org.rs, фиксни телефон 011/3572-702 , мобилни телефон 064/ 8275 – 330.